Šīs nedēļas pašā viducī Zantes rosīgās saimnieces pulcējās kultūras namā uz kārtējo ēdienu pēcpusdienu «Pavasara pirmie zaļumi». Galdā tika celti «Pavasara salāti», «Pildīti plaucētas mīklas plācenīši», «Cēzara salāti bez Cēzara», «Lakši jeb meža ķiploki ar biezpienu», «Sāļās karotītes ar pavasara zaļumu pildījumu», Rabarberu šokolādes kūka un «Rabarberu kraukšķis ar saldējumu». "Lai arī šoreiz atnāca mazāk saimnieču nekā citām reizēm, pēcpusdiena izvērtās gana jauka un interesanta," atzina pasākuma vadītāja, vairāku pavasara gardumu autore Egija Lāce. Pārrunājot aizvadīto ēdienu pēcpusdienu sezonu, nācās secināt, kā tā bijusi pietiekoši bagāta un daudzveidīga. Kaut arī šī bija ēdienu pēcpusdienu sezonas noslēguma tikšanās, tajā jau tika pārrunātās idejas jaunajai sezonai, kas atsāksies atkal rudenī. Kopā taču vienmēr garšo labāk!
Komentāri
Atbildēt uz kārumnieks Atcelt atbildi
Līdzīgi raksti
-
Kandavas Kafijas Svētku ietvaros būs arī «Eiropas kūku konkurss»
-
Ieceļ K. Mīlenbaha vidusskolas direktoru
-
Aršanas čempionātā piedalīsies arī Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma audzēknis
-
Aicina uz domnīcu par sociālo darbu kopienā Tukuma novadā
-
Piekrastes skolu jaunieši turpina atjaunot Pelēko kāpu, tostarp Bērzciemā
Labprāt lasītu ēdienu receptes – šo saimnieču, ne tikai nosaukumus. Neturiet noslēpumā. Vai jūs lietojat virzu? Klāt pie jebkuriem salātie vai arī "tīru". Super līdzeklis sirds slimniekiem un citādi sirgstošiem. LAI PALĪDZ UN SOKAS!