Lau­ku zu­pa kai­mi­ņu gau­mē

200 g sā­lī­tu sē­ņu, 1 ēdam­ka­ro­te mar­ga­rī­na, 2 bur­kā­ni, 1 pu­ravs, 2 pē­ter­sī­ļu sak­nī­tes, 1 ēdam­ka­ro­te kvie­šu mil­tu, 1 l ga­ļas bul­jo­na, 1 olas dzel­te­nums, 100 g sal­da krē­ju­ma.
Sē­nes no­vā­ra, no­te­ci­na un sa­smal­ci­na. Liek zu­pas kat­li­ņā un vā­ra, līdz iz­tvai­ko­jis lie­kais šķid­rums. No­tī­ra bur­kā­nus un pē­ter­sī­ļus, no­ska­lo pu­ra­vu. Vi­sus dār­ze­ņus sa­griež, pie­vie­no sē­nēm un ne­daudz ap­brū­ni­na. Pār­kai­sa mil­tus, sa­mai­sa. Pielej ga­ļas bul­jo­nu un vā­ra 15 mi­nū­tes. Olas dzel­te­nu­mu sa­pu­to ar sal­do krē­ju­mu. No­ņem kat­li­ņu no uguns un ie­tu­mē zu­pu ar olas dzel­te­nu­mu un krē­ju­ma mai­sī­ju­mu, pie­vie­no sā­li, pi­pa­rus.

200 g sā­lī­tu sē­ņu, 1 ēdam­ka­ro­te mar­ga­rī­na, 2 bur­kā­ni, 1 pu­ravs, 2 pē­ter­sī­ļu sak­nī­tes, 1 ēdam­ka­ro­te kvie­šu mil­tu, 1 l ga­ļas bul­jo­na, 1 olas dzel­te­nums, 100 g sal­da krē­ju­ma.
Sē­nes no­vā­ra, no­te­ci­na un sa­smal­ci­na. Liek zu­pas kat­li­ņā un vā­ra, līdz iz­tvai­ko­jis lie­kais šķid­rums. No­tī­ra bur­kā­nus un pē­ter­sī­ļus, no­ska­lo pu­ra­vu. Vi­sus dār­ze­ņus sa­griež, pie­vie­no sē­nēm un ne­daudz ap­brū­ni­na. Pār­kai­sa mil­tus, sa­mai­sa. Pielej ga­ļas bul­jo­nu un vā­ra 15 mi­nū­tes. Olas dzel­te­nu­mu sa­pu­to ar sal­do krē­ju­mu. No­ņem kat­li­ņu no uguns un ie­tu­mē zu­pu ar olas dzel­te­nu­mu un krē­ju­ma mai­sī­ju­mu, pie­vie­no sā­li, pi­pa­rus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *