Bur­kā­nu krēm­zu­pa ar vis­tu

200 līdz 300 g vis­tas fi­le­jas, 2 ēdam­ka­ro­tes eļ­ļas, sāls, pi­pa­ri, so­jas mēr­ce, 2 ēdam­ka­ro­tes sa­griez­tu pē­ter­sī­ļu, 2 pa­skā­bi ābo­li, ķip­lo­ku dai­vi­ņa, 0,5 kg no­tī­rī­tu bur­kā­nu, 1 l dār­ze­ņu bul­jo­na.
Vis­tas fi­le­ju pār­kai­sa ar sā­li, pi­pa­riem, pie­vie­no ēdam­ka­ro­ti eļ­ļas un ap­cep. Sa­griež sal­mi­ņos un no­liek sil­tā vie­tā. Ābo­lus un bur­kā­nus no­mi­zo, sa­griež ku­bi­ci­ņos. Sī­po­lu un ķip­lo­ku no­mi­zo un sa­smal­ci­na, liek kat­li­ņā un cep at­li­ku­ša­jā eļ­ļā, līdz tie kļu­vu­ši zel­tai­ni. Pie­vie­no bur­kā­nus un ābo­lus, pielej bul­jo­nu un vā­ra 10 mi­nū­tes. Sa­blen­de­rē. Pie­vie­no so­jas mēr­ci, sā­li un pi­pa­rus pēc garš­as. Ja ir vē­lē­ša­nās, var pie­vie­not arī sal­do krē­ju­mu.

200 līdz 300 g vis­tas fi­le­jas, 2 ēdam­ka­ro­tes eļ­ļas, sāls, pi­pa­ri, so­jas mēr­ce, 2 ēdam­ka­ro­tes sa­griez­tu pē­ter­sī­ļu, 2 pa­skā­bi ābo­li, ķip­lo­ku dai­vi­ņa, 0,5 kg no­tī­rī­tu bur­kā­nu, 1 l dār­ze­ņu bul­jo­na.
Vis­tas fi­le­ju pār­kai­sa ar sā­li, pi­pa­riem, pie­vie­no ēdam­ka­ro­ti eļ­ļas un ap­cep. Sa­griež sal­mi­ņos un no­liek sil­tā vie­tā. Ābo­lus un bur­kā­nus no­mi­zo, sa­griež ku­bi­ci­ņos. Sī­po­lu un ķip­lo­ku no­mi­zo un sa­smal­ci­na, liek kat­li­ņā un cep at­li­ku­ša­jā eļ­ļā, līdz tie kļu­vu­ši zel­tai­ni. Pie­vie­no bur­kā­nus un ābo­lus, pielej bul­jo­nu un vā­ra 10 mi­nū­tes. Sa­blen­de­rē. Pie­vie­no so­jas mēr­ci, sā­li un pi­pa­rus pēc garš­as. Ja ir vē­lē­ša­nās, var pie­vie­not arī sal­do krē­ju­mu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *