Tukuma NVO Apvienības biedrības aicina uz Atvērto Durvju Dienu!

18.decembrī, no plkst. 12:00-16:00, Tukuma NVO Apvienības biedru organizācijas aicina ikvienu interesentu uz Atvērto Durvju Dienu Tukuma NVO mājā jeb biedrību namā, Talsu 20, Tukumā.
Pirms svētkiem Tukuma NVO Apvienības biedri aicina Tukuma novada iedzīvotājus un ikvienu interesentu uz brīdi apstāties ikdienas steigā un apmeklēt radošas un praktiskas darbnīcas Atvērto Durvju Dienas ietvaros. Iepriekšējā Atvērto Durvju Dienā kopā ar biedrību „Tumes mežroze” ikvienam bija iespēja piedalīties Ziemassvētku dāvaniņu darbnīcā, apgūt pērļošanas prasmi un veidot pašdarinātas dāvaniņas. Kā katru mēnesi apmeklētājiem bija iespēja iepazīties ar biedrību darbību un plānotajām aktivitātēm. Radošā un atsaucīgā gaisotne ikvienam sniegs iedvesmu īpašām dāvanu idejām. Šī ir lieliska iespēja vienkopus sastapt Tukuma NVO Apvienības biedrības un kļūt par biedru kādā no interesējošām biedrībām. Esiet laipni aicināti Tukuma NVO biedrību pulkā!
Tukuma NVO Apvienības Atvērto Durvju Dienas tiek rīkotas projekta „Biedrības „Tukuma Nevalstisko Organizāciju Apvienības” kapacitātes stiprināšana un darbības attīstība”, (Līgums Nr. 1DP/1.5.2.2.2/11/APIA/SIF/026/77) ietvaros. 92,07 % no projekta finansē Eiropas Savienība ar Eiropas Sociālā fonda starpniecību. Projekts tiek īstenots ESF apakšaktivitātes „Nevalstisko organizāciju administratīvās kapacitātes stiprināšana”, ko administrē Valsts kanceleja sadarbībā ar Sabiedrības integrācijas fondu, ietvaros. Projektu līdzfinansē Tukuma novada Dome.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *