Agita Puķīte

2018. gada sagaidīšana Tukumā /FOTO/

Ar nelielu fotoieskatu ļaujam arī jums, mūsu lasītājiem, ielūkoties Jaunā, 2018., gada sagaidīšanas svētkos Tukumā, Brīvības laukumā.

Ar nelielu fotoieskatu ļaujam arī jums, mūsu lasītājiem, ielūkoties Jaunā, 2018., gada sagaidīšanas svētkos Tukumā, Brīvības laukumā.

Komentāri

  1. Svētku salūts šoreiz bija tāds…”caur pelēko filtru”, kā izteicās viena mana draudzene, citējot modes mākslinieku Gintu Budi… Ko tu miglai padarīsi!

  2. Šoreiz svētku salūta skatīšanas izvērtās diezgan neparasta un ne tai labākajā ziņā… efekts kad salūts šķietami krīt zeme vairs nebija tikai efekts, bet degošas un vēl sprakskošas ogles krita pie cilvēku kājām un labi ka tikai pie kājām, jo šāda svētku uguņošana kādam varēja beigties ļoti bēdīgi.

    1. Jā,es arī par šito brīnījos – 1. janvārī apkārt TLH ,līdz pat Rimi,bija neredzēta šmuce – viss laukums ar maziem apdegušiem kartona gabaliņiem! Dīvaini,jo citus gadus tā nekad nav bijis. Interesanti,vai pie vainas bija migla vai nekvalitatīvas raķetes,kuras nepilnīgi sadeg? Labi,ka māju jumti bija mitri …

  3. Jums mīļie cilvēki, ja ir kaut 1 pretenzija! Lūdzu velkat ārā maciņus, liekat naudiņu taisat paši savu svētku salūtu ja kas neapmierina.Nevienam tas nav liegts, nevienam!

  4. Salūts,svētku izdevumi tiek segti no nodokļu maksātāju naudas,un apmeklētājiem-nodokļu maksātājiem ir tiesības
    izteikt savus vērojumus.Šis nebija privāts pasākums.
    Ir problēmas ar demokrātijas izpratni?

  5. Pārāk zemi nodokļi lai salūts būtu ideāls un vēl nez kas, jāierosina pacelt nodokļus tad būs jums labi un valdībai.

  6. Un tas ir viss?? tik daudz cilveku bija Tukumaa? Man liekas ka tas ir nevis Tukums bet gan Pures centrs. Ka saka Veiksmes stasts turpinaas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *