Tukuma evaņģēliski luteriskajā baznīcas draudze uzsākusi sveču gatavošanu Ukrainas aizstāvjiem Bahmutas un Zaparožjes apgabalos.

Esam uzsākuši sveču gatavošanu Ukrainas aizstāvjiem Bahmutas un Zaparožjes apgabalos Sadarbojoties ar uzņēmējiem, mūsu izvirzītais uzdevums ir sagatavot vairāk nekā 2500 sveces. Lielākajai daļai ir sarūpēts arī parafīns un skārda tara. Aicinām labas gribas cilvēkus ziedot parafīna atlikumus speciāli šim nolūkam paredzētā konteinerā, kas novietots Fīrekera gātē pie draudzes nama! Izsakām paldies uzņēmumiem Baltic Candles LTD par parafīna ziedojumu, Oskaram Jankovskim un SIA “Gamma A” par skārda taras ziedojumu, tiopogrāfijai SIA Tipogrāfija Universums A par kartona sagatavošanu, Valguma Pasaule par darba spēku! Liels paldies mūsu draudzes brīvprātīgajiem – visām čaklajām rokām! Kopā mēs varam! Piektdien un sestdien pie draudzes nama notiks sveču liešana un sadarbībā ar Tukuma E. Birznieka – Upīša 1. pamatskolu un Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzija turpināsies sveču sagatavošana parafīna uzpildīšanai.

Komentāri

  1. Lai Slāvu Dievi svētī Ukrainu un Ukrainas armiju! Lai Slāvu Dievu varenība ir ar Ukrainas patriotiem! Slāvu Dievu un Dieviešu vārdā lai top!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *