Attēlam ir ilustratīva nozīme

Smārdē sadursme ar mājlopu

Kā informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, piektdien, 13. oktobrī no rīta Tukuma novada Smārdes pagastā bija notikusi vieglās automašīnas sadursme ar mājlopu. Ar autocisternas vinčas palīdzību dzīvnieks novilkts no ceļa braucamās daļas un pēc tam sakārtota brauktuve. Cilvēks no automašīnas izkļuva pats saviem spēkiem.

Policija 

Kad nelabojas…

  1. oktobrī neilgi pēc pulksten 11.00 Tukuma novadā, Matkules pagastā, Matkulē kāds 1997. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu «Chrysler», būdams 0,34 promiles lielā alkohola reibumā, laikā kad ir spēkā transportlīdzekļa vadīšanas tiesību liegums. Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.

Bez tiesībām un reibumā

  1. oktobrī īsi pirms pulksten 15.00 Tukumā kāds 1977. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu «Škoda», būdams 2,26 promiles lielā alkohola reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.

Jaunpils pusē – kara lādiņš

  1. oktobrī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Tukuma novadā, Jaunpils pagastā kādā meža masīvā atrasts nesprādzis kara laika lādiņš. Kara laika lādiņš tika nodots iznīcināšanai.

 

Ziņas sniedza VUGD un Valsts policija

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *