Sākas Tīģera gads

Šodien, 1. februārī, pēc Austrumu kalendāra sākas melnā ūdens Tīģera gads. Kā allaž nākamā gada aktualitātēs ielūkojāmies arī kopā ar astroloģi Iritu Lejmalnieci.

Āzijā vēsturiski šis cēlais dzīvnieks allaž ir simbolizējis spēku, ko apbrīnot, gan arī no kā baidīties.  Ķīnas tradīcijā tiek uzskatīts, ka Tīģera laiks atver jaunus spēkus, cilvēki vēlas iesaistīties jaunos projektos, tas ir arī veiksmes un varenības laiks. Katrā gadījumā nekāda mierīgā dzīve šajā periodā nav sagaidāma. Vēl vairāk – liktenīgi pavērsieni var būt visdažādākajās dzīves jomās, bet jo īpaši tajās, kas saistītas ar varu, finanšu un progresīvu ideju sfēru.

Tīģera gadā labklājības un laimes planēta Jupiters atradīsies savā – Zivs – zīmē. Tas ir lielu cerību un iedvesmas laiks. Jupiters Zivīs veicina mīlestību, radošumu, dāsnumu, sirsnību, maina pasauli un rada vēlmi sekot ideāliem, pēc iespējas izvairoties no visa, kas vardarbīgs.

Tomēr tāpat mūs turpinās iespaidot Saturna un Urāna spriedzes aspekts, kas aktuāls vēl no iepriekšējiem gadiem un rada vēsturiskas pārmaiņas cilvēcē kopumā. Tas tāpat veicina jaunu vērtēšanas un vērtību sistēmu rašanos; piepildās lietas, kas agrāk varbūt šķitušas pavisam neiespējamas. Būtībā šobrīd noskatāmies, esam liecinieki tam, kā vecā pasaule saduras ar jauno, veidojot, izkristalizējot atkal jaunu realitāti. Negatīvais, ka šī spriedze starp šīm planētām veicina arī tādas parādības kā revolucionāras sacelšanās, represīvas darbības, sociāli ekonomisko viļņošanos, krīzi, nenoteiktību. No otras puses šie pārbaudījumi ir kā mācība, kas palīdz un ļauj atrast jaunus dzīves virzienus.

 

Vairāk par to, kāds solās būs Tīģera gads, lasāms 28. decembra laikrakstā ŠEIT======>>>>>>>>

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *