Tukuma hokejisti un treneris piedalījušies Talantu programmas fināla spēlē

Sestdien, 18. martā, Daugavas ledus hallē tika aizvadīts Latvijas Hokeja federācija organizēts Talanta izcilības programma U15 vecuma grupām fināla posms. Tajā tika pārstāvēts arī hokeja klubs «Tukums» – piedalījās treneris Jānis Svitiņš, kurš bija baltās komandas galvenais treneris, kā arī trīs spēlētāji Kārlis Tamenieks (sarkanā komanda), Aleksis Tīrums un Imants Biters (baltā komanda).

Jāatzīmē tas, ka mūsu puiši veiksmīgi aizvadījuši šo fināla posmu, jo spēja atzīmēties arī statistikas ailītē pa diviem vārtu guvumiem Kārlim Tameniekam un Imantam Biteram un viens vārtu guvums Aleksim Tīrumam.
Lūdzām arī dalīties ar pieredzēto gan treneriem, gan spēlētājiem:

Jānis Stivriņš:” Pasākums bija ļoti labs, mums treneriem vienmēr prieks redzēt vienkopus labākos tā vecuma bērnus. Challange stafete bija jauna lieta šajā programmā un visiem, bija interesanti vērot jauniešu individuālo prasmi. Ļoti priecē arī tas, ka Tukuma čaļi ,sevi parādīja ļoti labi ,no 15 iemestajām ripām ,Tukumnieki iemeta 5 golus. Manuprāt, tas ir ļoti labi un patīkami redzēt ka viņi spēj arī izcelties šādos pasākumos.”

Kārlis Tamenieks: “LHF talantos man gāja ļoti labi. Domāju, ka visiem Tukuma puišiem no Tukuma gāja labi. Mēs no savas puses parādījām labu sniegumu. Ieguvu labu pieredzi uzspēlējot kopā ar talantīgākajiem Latvijas hokejistiem savos gados, kā arī labus padomus un pieredzi no pieredzējušā spēlētāja Laura Dārziņa, kurš bija manas komandas treneris.”

Imants Biteres:  “Manuprāt, man gāja ļoti labi šajos talantos. Biju gandarīts par to, ka mani kāds ir ieraudzījis un aizsūtījis uz šiem talantiem. Man ļoti patika LHF talantos uzspēlēt hokeju ar labākajiem Latvijas hokejistiem šajā vecuma. Man tas dod iespēju sevi pilnveidot hokeja, un būt labākam.”

 

Aleksis Tīrums: “Manuprāt, man gāja labi, atzīmējos ar golu, pāris vietās labi nolasīju spēli un neizlaidu uzbrucējus sev garām. Man ļoti patika mana komanda, visi bija draudzīgi, daudz smējāmies, nebija neviens iedomīgs vai spēlēja katrs par sevi, bijām viens vesels, jutos ļoti labi tur. Man šī pieredze nozīmē daudz, un lika saprast vēl vairāk to, ka jāturpina strādāt ar vēl lielāku atdevi treniņos, gan spēlēs, lai kļūtu labāks. Un ka varu daudz sasniegt ar hokeju. Šī pieredze man deva lielāku pašpārliecinātību par sevi kā spēlētajam, saprotot ka varu ļoti daudz izdarīt.”

Hokeja Klubs Tukums saka paldies treneriem un Latvijas Hokeja federācija par iespēju!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *