Gabaliņš cūkas cauraudzīša, 2 kūpināti vistas šķiņķīši (bez kauliņiem), mazs svaigs kāpostiņš, konservēti zaļie zirnīši, 3 vidēja lieluma sīpoli, burkāns, 2 vidēji kartupeļi, neliela ķiploka galviņa, glāze skāba krējuma, mazliet sāls.
Cūkas cauraudzīti sagriež palielos gabaliņos un čuguna katliņā nedaudz apcep. Sīpolus nomizo un sagriež ripās, pārber gaļai, pāri kārto ripiņās sagrieztus burkānus, sīki sagrieztus ķiplokus. Uz dārzeņiem liek atkaulotos vistas šķiņķīšus. Beidzot pievieno sagrieztus kāpostus un zaļos zirnīšus. Pārkaisa garšvielu maisījumu. Ja vēlas sautējumu tumīgāku, pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus. Beigās pārlej ar nelielu ūdens daudzumu, pievieno nedaudz sāls un sautē. Kad sautējums gatavs, to pārlej ar glāzi skāba krējuma un atstāj nedaudz ievilkties.
Nav vēl komentāru.