Pildītas olas ar lasi un garnelēm

5 cieti vārītas olas, 100 g majonēzes, 150 g sakapātu garneļu, 100 g veselu lobītu garneļu, 1/2 tējkarotes maltās paprikas, rozā pipari, 1/2 apelsīna, sāls.

Olas nomizo, pārgriež, dzeltenumus saberž, sajauc ar majonēzi un kapātām garnelēm, piejauc papriku, sāli. Masu ar karoti pilda olu baltumu pusītēs, grezno ar apelsīnu šķēlītēm, rozā pipariem.

5 cieti vārītas olas, 100 g majonēzes, 150 g sakapātu garneļu, 100 g veselu lobītu garneļu, 1/2 tējkarotes maltās paprikas, rozā pipari, 1/2 apelsīna, sāls.

Olas nomizo, pārgriež, dzeltenumus saberž, sajauc ar majonēzi un kapātām garnelēm, piejauc papriku, sāli. Masu ar karoti pilda olu baltumu pusītēs, grezno ar apelsīnu šķēlītēm, rozā pipariem.

Nav vēl komentāru.

Pievieno komentāru