Omlete ar biezpienu un šķiņķi

1/2 tējkarotes sāls, 3 olas, 50 g sviesta.

Pildījumam: 2/3 paciņas biezpiena, 100 g bieza skāba krējuma, 200 g šķiņķa, 100 g siera, 3 ēdamkarotes asās tomātu mērces, sāls, smalkie pipari.

Izsijātus miltus, pienu un sāli sakuļ, pievieno olas. Mīklai ļauj 20 minūtes uzbriest.

Izkausētā sviestā pannā cep 3 plānas omletes.

Biezpienu samaļ un samaisa ar krējumu, sāli, pipariem un salmiņos sagrieztu šķiņķi. Atdzisušas omletes pārziež ar biezpiena un šķiņķa masu, satin rullīšos un liek ietaukotā pannā, pārziež ar tomātu mērci, pārkaisa ar rīvēto sieru un cepeškrāsnī (vidējā siltumā) cep apmēram 10 minūtes.

Galdā pasniedz ar dārzeņu salātiem.

Nav vēl komentāru.

Pievieno komentāru