Makaroni ar gaļu

250 g makaronu, 300 g maltās gaļas, sīpols vai puravs, 1 neliela paprika, 1-2 tomāti, garšvielas pēc izvēles (var izmantot Santa Maria universālo garšvielu maisījumu).

Izvāra makaronus (lai tie nesaliptu, pievieno nedaudz, apmēram tējkaroti eļļas). Nokāš. Dziļajā pannā apmēram 15 minūtes cep malto gaļu ar sasmalcinātiem sīpoliem un pievienotām garšvielām, tad pievieno kubiciņos sagrieztu papriku un gabaliņos sagrieztus tomātus (iepriekš novilktu miziņu), uzliek pannai vāku un, pa laikam apmaisot, sautē 20-30 minūtes. Pievieno makaronus, samaisa. Visu kopā sautē vēl 5 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa zaļumus.

Nav vēl komentāru.

Pievieno komentāru