700 g vārītu kartupeļu, 200 g konservētu lēcu, 200 g lapu salātu, sīpols, 50 g auksti kūpinātas karbonādes, 100 g buljona, 2 ēdamkarotes etiķa, 3 ēdamkarotes eļļas, sāls, maltie melnie pipari, 4 vārītas olas.
Kartupeļus nomizo un sagriež salmiņos, lēcām notecina šķidrumu. Sīpolu notīra un sasmalcina. Kūpināto karbonādi sagriež strēmelītēs. Pannā taukvielās apcep gaļu, tad pievieno un apcep sīpolu. Pievieno buljonu, eļļu, etiķi, sāli un piparus. Sautē 5 minūtes. Vārītas olas noloba un sagriež daiviņās. Salātu lapas saplucina, klāj šķīvī, pievieno pārējās sastāvdaļas. Lēcas liek ar karoti salātos. Pa virsu kā mērci pārlaista sautēto lēcu šķidrumu.
Nav vēl komentāru.