2 cukīni, eļļa pārziešanai, vājpiena biezpiens, 1 tējkarote citrona sulas, 1 ķiploku daiviņa, sāls, malti melnie pipari, 20 kokteiļu tomātiņi.
Cukīni ar dārzeņu mizojamo nazi sagriež plānās garās šķēlēs. Katru šķēli no abām pusēm noziež ar eļļu un liek uz restēm grilēties. Grilētās cukīni šķēles pārkaisa ar sāli un pipariem, tad atdzesē. Biezpienu uzputo blenderī, lai tas kļūtu viendabīgs un gaisīgs. Pievieno sāli, piparus, citronu sulu, saspiestu ķiploku daiviņu un sajauc. Cukīni šķēles saliek krusteniski, vidū uzliek ēdamkaroti biezpiena masas, sakrusto vienu šķēli, tad otru. Rotā ar kokteiļu tomātiņiem.
Nav vēl komentāru.