Folijā grilēta zivs fileja

4 zivs filejas (pēc izvēles un iespējas), 2 ēdamkarotes citrona sulas, malti baltie pipari, 2 ēdamkarotes jāņogu želejas, sasmalcinātas dilles, sāls.

Ja fileja ir saldēta, to atlaidina. Zivs fileju no abām pusēm pārrasina ar citrona sulu, pārkaisa ar sāli, pipariem, ietin folijā un marinē pusstundu. Atver folijas virsējo daļu un zivi grilē 20 minūtes. Gatavo fileju pārkaisa ar dillēm. Galdā pasniedz ar jāņogu želeju.

4 zivs filejas (pēc izvēles un iespējas), 2 ēdamkarotes citrona sulas, malti baltie pipari, 2 ēdamkarotes jāņogu želejas, sasmalcinātas dilles, sāls.

Ja fileja ir saldēta, to atlaidina. Zivs fileju no abām pusēm pārrasina ar citrona sulu, pārkaisa ar sāli, pipariem, ietin folijā un marinē pusstundu. Atver folijas virsējo daļu un zivi grilē 20 minūtes. Gatavo fileju pārkaisa ar dillēm. Galdā pasniedz ar jāņogu želeju.

Nav vēl komentāru.

Pievieno komentāru