Dārzeņu sautējums ar treknu gaļu

Nelieli kartupeļi, burkāni, maza kāpostgalviņa, kālītis, pētersīļa un selerijas saknītes, sīpoli, gabaliņš treknas cūkgaļas.

Vieglā sālsūdenī nedaudz pavāra kartupeļus, palielos gabalos sagrieztus burkānus, kālīti, pārgrieztu kāpostgalviņu (vēlams katru dārzeni vārīt atsevišķi). Kad dārzeņi pusgatavi, tos kārto uz cepešpannas, uz kuras jau uzlikta palielos gabalos sagriezta cūkgaļa. Kāpostus pirms likšanas uz pannas sagriež šķēlēs (kopā ar visu kacenu), pārkaisa sarīvētas pētersīļu un seleriju saknes, šķēlēs sagrieztus sīpolus un cep cepeškrāsnī gatavu.

Nav vēl komentāru.

Pievieno komentāru