200 g liellopu filejas, 50 sīpolu, 50 g gurķu, 100 g tomātu, 30 g zaļo lociņu, 30 g svaiga koriandra, 2 svaigi čili, 1 ēdamkarote laima vai citrona sulas, 2 ēdamkarotes zivju mērces, salātu lapas.
Liellopu fileju noskalo, nosusina, sagriež šķēlēs, liek uz pannas un nedaudz eļļā apcep.
Kamēr cepas gaļa, palielos gabalos sagriež gurķus, tomātus, lokus, sīpolus, čili un koriandru. Sasmalcinātās sastāvdaļas, izņemot koriandru un laimu, liek salātu traukā.
Kad gaļa gatava, to sagriež garenos gabaliņos un pievieno pārējām salātu sastāvdaļām. Visbeidzot salātiem pievieno zivju mērci un laima vai citrona sulu. Visu samaisa un liek šķīvjos, kas iepriekš izklāti ar salātu lapām. Rotā ar koriandru.
Nav vēl komentāru.