13. maijā PIKC «Kandavas Valsts lauksaimniecības tehnikums» praktisko apmācību korpusa mācību virtuvē organizēja semināru «Meistaru diena». Šajā reizē savu amata prasmi rādīja restorāna «Neiburgs» šefpavārs Tomass Godiņš – pats jauns, bet jau pieredzējis un titulēts savā amatā. Viņā ar aizrautību skatījās un klausījās tehnikuma audzēkņi. Tēma šajā reizē gan bija viena – ēdieni no siera vai ar sieru. No mazām uzkodām līdz zupām un fondī. Lielo degustāciju noslēdza pieneņu omlete.
Tomasam Godiņam asistēja tehnikuma audzēkņi, kas saprata meistara teikto no pusvārda. Ēdienu gatavošanas laikā viņš paspēja izstāstīt arī savu dzīves stāstu, kā pēc franču liceja beigšanas iespējams kļūt par šefpavāru vienā no labākajiem Rīgas restorāniem, saglabājot mīlestību uz Franciju caur ēdienu, kura pagatavošanā tomēr cenšas izmantot Latvijas produktus.
Vairāk lasiet piektdienas, 16. maija, laikrakstā ŠEIT!
Komentāri
Atbildēt
Līdzīgi raksti
-
Kandavas Kafijas Svētku ietvaros būs arī «Eiropas kūku konkurss»
-
Ieceļ K. Mīlenbaha vidusskolas direktoru
-
Aršanas čempionātā piedalīsies arī Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma audzēknis
-
Aicina uz domnīcu par sociālo darbu kopienā Tukuma novadā
-
Piekrastes skolu jaunieši turpina atjaunot Pelēko kāpu, tostarp Bērzciemā
OMG, it looks from hear that the last time he actually was able to see his penis was, hmmmmm, maybe in 90’s.
But it’s alright,it happens with fat boys