Attēlam ir ilustratīva nozīme

VUGD

16. decembrī 15.13 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Tukuma novada Smārdes pagastu, kur pēc ceļu satiksmes negadījuma vieglajā automašīnā bija iespiests cilvēks. Ar hidraulisko instrumentu palīdzību ugunsdzēsēji glābēji no automašīnas atbrīvoja bojāgājušo. Pēc tam tika sakārtota ceļa braucamā daļa.

Policija

Laika posmā no 13. līdz 16. decembrim Tukuma policijas iecirknī reģistrēti 56 notikumi, uzsākti 4 kriminālprocesi, kā arī 62 administratīvā pārkāpuma procesi.

  1. decembrī

Tukumā, Pasta ielā, vīrietis vadīja automašīnu «Volkswagen Golf» un neizvēlējās drošu un ceļa segumam un meteoroloģiskajiem laika apstākļiem atbilstošu ātrumu, kā rezultātā netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību un uzbrauca stāvošai automašīnai «Ford Focus», to bojājot. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.

  1. decembrī

Tukuma novada Lapmežciema pagastā uz autoceļa Sloka-Talsi 10. kilometrā vīrietis vadīja automašīnu «Mercedes-Benz», būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 2,05 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

  1. decembrī

Kā liecina sākotnējā informācija, laikā no 29. septembra līdz 13. decembrim Tukumā, Eksporta ielā, nozagts kompresors un metināmais aparāts. Nodarīti materiālie zaudējumi 1450 eiro vērtībā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Tukumā, Lauku ielā, vīrietis pazaudēja savu bankas norēķinu karti. Pēc tam viņš konstatēja, ka līdz šim nenoskaidrota persona, izmantojot viņa bankas norēķinu karti, ir veikusi 3 pirkumus. Nodarīts materiālais zaudējums 63,13 eiro vērtībā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *