Basketbola laukums Degoles pagastā

Es, «Vienības» centra iedzīvotājs, gribu jums parādīt kāds izskatās mūsu basketbola laukums. Manuprāt, ka tas nav normāli. Ļoti daudz reizes esam gājuši pie pagasta vadītājas jautāt, vai nevar laukumu sakārtot un uzlikt segumu, atbildes ir bijušas dažādas, bet jau trešo gadu tas laukums stāv tāds kāds viņš ir tagad.

Komentāri

  1. Vai Jums Ir Nepieciešama Nauda? lai atdzīvināt savu darbību, projekta izpildes, nopirkt auto, dzīvoklis, bet diemžēl Banka lūdz nosacījumu, ka jūs nevarat izpildīt. Mēs varam nodrošināt visu, kas jums jādara, ir,ir darbs, ka tas bez maksas un bez ķīlas. Intereses 03 % gadā. Zvaniet mums bez saistībām, bezmaksas konsultācijas. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar mani: herofinance90@gmail.com
    Paldies

  2. brauciet pie mums! Tukuma Kurzemes iela seta ir vienigais grandiozs basketbola laukums:futbolam,riteņbraukšanai,skuteristiem!Vieta pietiks visiem!

    1. Jums jau viegli teikt brauciet pie mums, kapēc diez nevar vienībā uztaisīt basketbola laukumu ja jau Tume ir normāls basketbola laukums, kas tad mēs esam kaut kādi izņēmumi, ka mums neko netaisa?
      manuprāt, ka vajag mainīt Tumes un Degoles priekšsēdētāju!

  3. Sen jau vajadzetu padomat par berniem Vieniba jo nemaz naujaukur vinus vieniba i aizvest nerotalu laukums ne kartigas smilskastes ,celinus taisa a paberniem nedoma pagasta ir tak bernudarzins kur tad mazie berniniem iet speleties it ipasi vasara?

  4. Nu, bet kas liedz iedzīvotājiem būt aktīviem un taisīt augšā projektu??? Citos pagastos viens pēc otra top gan spēļu laukumi, gan vingrošanas zāles, gan vēl vis kaut kas, jo iedzīvotāji paši aktīvi ne tikai prasītāji un lūdzēji!

  5. Ups…šitā tak veca ziņa. Sazin kapēc izlekusi kkur lapas priekšpusē! Nu jau gan, ka laukums gatavs ne???

  6. ja būtu baigie basīša fani,tad tur zāle neaugtu,pats augu laukos,bija basīša grozs,tur zāle savu mūžu neauga,jo visu nostaigāja.

    1. Bet tu iedomājies .. Ja basketbola laukumā ir peļķes un slikts segums ,kā tev liekas , tur kāds kaut ko spēlēs? Protams ,ka pa to laiku zāle uzaugs.

  7. Kāda vaina šim basketbola laukumam? Atbilst visiem standartiem. Porziņģim prasiet, ja neticiet. Āksti.

  8. tas jau nenozime ka ir lauki taa viss ir jaaizlaiz un iedzivotajiem jadzivo ka sunu ciemaa un jasez majas,labak lai berni sez datoros un telefonos ja? vot super….. kāds naudu baz kabataa….

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *