Atnāc un iegūsti!

Tukuma NVOA biedrības aicina iedzīvotājus un citus interesentus uz biedru organizāciju Atvērto Durvju Dienu šī gada 29. maijā, no plkst. 12:00 – 16:00, Tukuma NVO Apvienības mājā Talsu ielā 20, Tukumā.

Atvērto Durvju Dienā apmeklētāji varēs uzzināt par Latvijā vienas no populārākajām kāršu spēlēm – zoles – spēlēšanas stratēģijas noslēpumiem, praktiski piedalīties Tukuma pilsētas Pensionāru biedrības organizētajā kāršu spēlē, iegūt noderīgu informāciju par vasaras ceļojumiem un to plānošanu no Ceļotāju kluba, piedalīties biedrības "Tumes mežroze" vadītajā pārdomu brīdī "Kādu ūdeni dzeram". Interesentiem jāņem līdzi 300ml ūdens, lai ikviens varētu pārbaudīt tieši savu dzeramo ūdeni. Kā katru reizi, apmeklētājiem būs iespēja uzzināt par to, kā iesaistīties un līdzdarboties biedrību rīkotajās aktivitātēs, un piedalīties daudzās citās biedrību vadītajās nodarbībās. Atkarībā no laika apstākļiem, Atvērto Durvju Dienas ietvaros veselības grupa “Možums” vadīs veselības uzlabošanas vingrojumu nodarbību un nūjošanas tehnikas paraugdemonstrējumus.

Atvērto Durvju Dienas norise: 29. maijā, no plkst. 12:00 – 16:00, Tukuma NVO mājā jeb biedrību namā, Talsu 20, Tukumā.

Visu 2012. gadu Tukuma NVO Apvienības biedru organizācijas gaidīs iedzīvotājus uz Atvērto Durvju Dienām katra mēneša pēdējā otrdienā, no plkst. 12:00-16:00. Aprīļa mēnesī notikušajā Atvērto Durvju Dienā 10 dažādas biedrības interesentiem sniedza praktiskus padomus, vadīja radoši praktiskās darbnīcas, izmēģināja velotrenažieri, apguva adīšanu ar adāmmašīnu un dekoru veidošanu, atbildēja uz apmeklētājus interesējošiem jautājumiem par biedrību darbību, plānotajiem pasākumiem un sadarbības iespējām. Sekojiet informācijai par Tukuma NVO Apvienības Atvērto Durvju Dienām Tukuma novada medijos un Tukuma novada Domes mājas lapā www.tukums.lv/nvo                                                                                      

Tukuma NVO Apvienības Atvērto Durvju Dienas tiek rīkotas projekta “Biedrības “Tukuma Nevalstisko Organizāciju Apvienības” kapacitātes stiprināšana un darbības attīstība”, (Līgums Nr. 1DP/1.5.2.2.2/11/APIA/SIF/026/77) ietvaros. 92,07 % no projekta finansē Eiropas Savienība ar Eiropas Sociālā fonda starpniecību. Projekts tiek īstenots ESF apakšaktivitātes “Nevalstisko organizāciju administratīvās kapacitātes stiprināšana”, ko administrē Valsts kanceleja sadarbībā ar Sabiedrības integrācijas fondu, ietvaros. Projektu līdzfinansē Tukuma novada Dome.

Plašāku informāciju par Atvērtajām Durvju Dienām var iegūt sazinoties ar projekta kapacitātes programmas vadītāju Ievu Upesleju pa e-pastu: pozitivadoma@pozitivadoma.lv  vai pa tālruni: 29255774.

____________________________________________________________________________

Šis materiāls ir sagatavots projekta

“Biedrības “Tukuma Nevalstisko organizāciju apvienības” (Tukuma NVOA) kapacitātes stiprināšana un darbības attīstība”

(Līgums Nr. 1DP/1.5.2.2.2/11/APIA/SIF/026/77) ietvaros.

92,07 % no projekta finansē Eiropas Savienība ar Eiropas Sociālā fonda starpniecību.

Apakšaktivitāti “Nevalstisko organizāciju administratīvās kapacitātes stiprināšana” administrē Valsts kanceleja sadarbībā ar Sabiedrības integrācijas fondu. Par šīs publikācijas saturu atbild Biedrība “Tukuma Nevalstisko organizāciju apvienība” un tā neatspoguļo Eiropas Savienības oficiālo viedokli

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *