Trešdiena, 2018. gada 14. novembris
Fricis, Vikentijs, Vincents
Foto: Iveta Piese

Kandavas tehnikumā aizvadīta Meistaru diena

Autors: Iveta Piese
Twitter
FaceBook
print
2014. gada 16. maijs 14:03

13. maijā PIKC «Kandavas Valsts lauksaimniecības tehnikums» praktisko apmācību korpusa mācību virtuvē organizēja semināru «Meistaru diena». Šajā reizē savu amata prasmi rādīja restorāna «Neiburgs» šefpavārs Tomass Godiņš – pats jauns, bet jau pieredzējis un titulēts savā amatā. Viņā ar aizrautību skatījās un klausījās tehnikuma audzēkņi. Tēma šajā reizē gan bija viena – ēdieni no siera vai ar sieru. No mazām uzkodām līdz zupām un fondī. Lielo degustāciju noslēdza pieneņu omlete.

Tomasam Godiņam asistēja tehnikuma audzēkņi, kas saprata meistara teikto no pusvārda. Ēdienu gatavošanas laikā viņš paspēja izstāstīt arī savu dzīves stāstu, kā pēc franču liceja beigšanas iespējams kļūt par šefpavāru vienā no labākajiem Rīgas restorāniem, saglabājot mīlestību uz Franciju caur ēdienu, kura pagatavošanā tomēr cenšas izmantot Latvijas produktus.

Vairāk lasiet piektdienas, 16. maija, laikrakstā ŠEIT!


Komentēt

Komentāru secība: dilstoši

  1. Jimmy G. teica:

    OMG, it looks from hear that the last time he actually was able to see his penis was, hmmmmm, maybe in 90’s.
    But it’s alright,it happens with fat boys

Pasākumu kalendārs

2018.11.13 | 12:30

Lasījumi Jaunpils bibliotēkā 

2018.11.13 | 17:30

Koncerts Engures Mākslas un mūzikas skolā 

2018.11.13 | 18:00

Svētku koncerts Tukumā 

2018.11.14 | 13:00

Vēstures lekcija «Pils tornī» Tukumā 

2018.11.14 | 14:00

Kino Kandavā 

Visi pasākumi
Jaunākās galerijas
Mēness kalendārs
Novembris
Atvērt kalendāru
Horoskopi
Auns Vērsis Dvīņi Vēzis Lauva Jaunava Svari Skorpions Strēlnieks Mežāzis Ūdensvīrs Zivs Visi horoskopi
Facebook.com
Neatkarīgās Tukuma Ziņas iekš tā Facebook.com
Draugiem.lv
Eirokalkulators

coloring.cool