Liena Trēde

Kandavā nepilngadīgais izdauza vairāku logu stiklus

4. maijā Kandavā, Lielajā ielā, nepilngadīgais – 1999. gadā dzimis jaunietis – kādam dzīvoklim izsita loga stiklu, iekāpa pa to iekšā mājā un, pielietojot vardarbību, sitot, nolaupīja web kameru.

Kā informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde un Tukuma iecirknis, no 2. līdz 4. maijam reģistrēti 40 notikumi, noformēti 44 administratīvo pārkāpumu protokoli, tai skaitā 22 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Viens cilvēks nogādāts medicīnas iestādē aizdomās par narkotiku lietošanu, reģistrēti četri pērnās zāles ugunsgrēki.

2. maijā

Konstatēts, ka 18. aprīlī Tukuma novada Lestenes pagastā kādam 1962. gadā dzimušam vīrietim izkrāpta nauda 5000 EUR par traktora iegādi. Uzsākts kriminālprocess.

20.00 Tukumā, Raudas ielā, kāds 1984. gadā dzimis vīrietis veikalā nozaga 0,7 l tilpuma degvīna pudeli. Uzsākts kriminālprocess, vīrietis ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

3. maijā

9.25 Tukumā, Lielajā ielā, kāds 1948. gadā dzimis vīrietis atradās tādā alkohola reibumā, kas aizskar cilvēka cieņu – gulēja zālājā blakus soliņiem, jo vairs nespēja patstāvīgi pārvietoties. Vīrietis aizturēts un viņam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

4. maijā

00.10 Kandavā, Lielajā ielā, nepilngadīgais – 1999. gadā dzimis jaunietis – kādam dzīvoklim izsita loga stiklu, iekāpa pa to iekšā mājā un, pielietojot vardarbību, sitot, nolaupīja web kameru. Pēc tam, izejot uz ielas, jaunietis turpināja ālēties – izsita divas loga rūtis citai mājai un diviem veikaliem – logu un durvju stikla rūtis. Uzsākts kriminālprocess par laupīšanu un svešas mantas tīšu bojāšanu, jaunietis aizturēts un ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Tā kā policistiem radās pamatotas aizdomas par to, ka jaunietis ir narkotiku reibumā, viņš tika nogādāts arī medicīnas iestādē analīžu veikšanai.

Komentāri

  1. Web kameru? Nopietni? Kāpēc? Vērtīgāk būtu bijis nolaupīt galda piederumu komplektu vai dvieli…
    Vai nu narkotiku reibumā vai arī pilnīgs muļķis. Visticamāk, ka abi.

        1. viņš beidzot tiks cietumā?nevaru sagaidiit to dienu.. siikais pidaras, tādām kā viņam nav vietas uz šīs zemes. cik var uz vēršacīm kāpt iedziivotaajiem

          1. pieklusini muti. 😉 tu vienigā/ vienīgais vari sēdēt, un es to dienu nevaru sagaidīt.

          2. tu sikais lohiņ pievaldi savu jebalu, moska tu esi pidaras nevis kads cits seit un pirmkart mani nejeimeta cietuma uzinasu kas tu tads esi dabusi galva urod bje:

  2. tik liels bullshits, apmelot cilvēku māk.. 😉 runāju par 4 maiju.
    Stulbi rakstīt un fotogrāfēt vienu, bet nezināt kas noticis patiesībā -_- meļu bars

  3. isitu tikai vienai majai logus nevis cik jus tur esat rakstijusi dirseji stulbie un nesu lietojis narkotikas taja reize

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *