Kabaču kotletes

Kabacis (apmēram 1 kg), 2 olas, 1 sīpols, 4 ēdamkarotes ātri vārāmo auzu pārslu, sāls, pipari, rīvmaize, augu eļļa cepšanai.
Kabaci nomizo, uz rupjās rīves sarīvē. Pievieno olu dzeltenumus, sasmalcinātu sīpolu, piparus, sāli un auzu pārslas. Atstāj uz pusstundu uzbriest. Tad iecilā saputotus olu dzeltenumus, veido kotletes, apviļā rīvmaizē un eļļā izcep zeltaini brūnas.

Kabacis (apmēram 1 kg), 2 olas, 1 sīpols, 4 ēdamkarotes ātri vārāmo auzu pārslu, sāls, pipari, rīvmaize, augu eļļa cepšanai.
Kabaci nomizo, uz rupjās rīves sarīvē. Pievieno olu dzeltenumus, sasmalcinātu sīpolu, piparus, sāli un auzu pārslas. Atstāj uz pusstundu uzbriest. Tad iecilā saputotus olu dzeltenumus, veido kotletes, apviļā rīvmaizē un eļļā izcep zeltaini brūnas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *