Bumbiera, zilā siera salāti ar ceptu vistu un majonēzi

(2 personām) 250 g vistas fileja vai stilbiņu, 200 g nomizota bumbiera, 400 g baltvīna, 100 g salātu lapu, 50 g zilā siera, 20 g riekstu, 50 g olu majonēzes.

Baltvīnā novāra bumbierus, līdz tie mīksti, bet nejūk, tad sagriež daivās. Vistas fileju sagriež 2 cm lielos kubiņos (ja izmanto vistas šķiņķīšus, tad bez kauliem un ādas) un apcep olīveļļā ar sāli un pipariem. Visu kārto uz salātu lapām, pārslaka ar majonēzi, pārkaisa ar zilo sieru, kas sarīvēts uz rupjas rīves, pārkaisa ar riekstiem. Pasniedz galdā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *