Baravikas taukos

500 g baraviku, 200 g cūkas tauku, sāls, maltie melnie pipari pēc garšas

Baravikas notīra, katru baravikas cepurīti noslauka ar drāniņu un sagriež sloksnītēs. Katliņā uzvāra cūku taukus, liek sagrieztās baravikas, garšvielas, sāli un sautē apmēram 30 minūtes, kamēr iztvaikojis liekais ūdens. Karstas sēnes sapilda sterilās burkās, noslēdz ar plastmasas vāciņiem. Jāraugās, lai sēnes būtu pārklātas ar taukiem. Ziemā sēnes tikai jāuzsilda, tās ir gatavas lietošanai.

Baravikas taukos, vēsā vietā var uzglabāt trīs līdz 4 mēnešus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *