www.liepajniekiem.lv

Aicina piedalīties lāpu skrējienā «Apkārt Latvijai»

Nacionālie bruņotie spēki sadarbībā ar Valsts policiju, Valsts robežsardzi un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu aicina Latvijas iedzīvotājus pieteikties lāpu skrējienam gar Latvijas robežu – „Apkārt Latvijai”.

Nacionālie bruņotie spēki sadarbībā ar Valsts policiju, Valsts robežsardzi un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu aicina Latvijas iedzīvotājus pieteikties lāpu skrējienam gar Latvijas robežu – „Apkārt Latvijai”.

„Ikviens Latvijas iedzīvotājs ir laipni aicināts piedalīties skrējienā, tādējādi apliecinot mūsu tautas vienotību. Pirms 21 gada bija ārkārtīgi svarīgi apliecināt un nostiprināt mūsu valsts faktisko teritoriju, atjaunojot valsts teritoriālās robežas. Šodien situācija ir citāda. Tomēr, arī šobrīd mūsu ikdienā trūkst vienotības par patriotiskiem jautājumiem, par valstiskumu. Līdzdalība un vēlēšanās būt piederīgiem šai valstij ir ļoti svarīga. Domāju, ka šis skrējiens mūs saliedēs”, stāsta biedrības valdes priekšsēdētājs, atvaļināts viceadmirālis Gaidis Andrejs Zeibots. Arī 1992.gadā viņš bija viens no skrējiena organizatoriem.

Jau ziņots, ka no 15. līdz 21.augustam, godinot Nacionālo bruņoto spēku 1992.gadā organizētās lāpu stafetes 21.gadadienu, gar Latvijas robežu notiks biedrības „Latvijas ģenerāļu klubs” iniciēts skrējiens „Apkārt Latvijai”. Skrējiena svinīgā atklāšana notiks 15.augustā plkst.9:30 Brāļu kapos. Pēc lāpu svinīgās iedegšanas, skrējējiena dalībnieki divās grupās uzsāks skrējienu no Rīgas uz Salacgrīvu un no Rīgas uz Mērsragu. Skrējiena kopējais garums ir aptuveni 1500 kilometru. Tas norisināsies septiņas dienas, 14 posmos.

Ikviens interesents, kurš vēlas skriet par Latviju, laipni aicināts pieteikties pie sev interesējošā posma atbildīgā Nacionālo bruņoto spēku pārstāvja, elektroniski atsūtot savu vārdu, uzvārdu, vecumu, tālruņa numuru, e-pasta adresi, kā arī informāciju par starta vietu! Uz drīzu tikšanos!

Plašāka informācija par skrējienu pieejama aizsardzības nozares ziņu portālā http://www.sargs.lv/lv/Zinas/Latvija/2013/07/11-01.aspx#lastcomment

Pieteikšanās kontaktinformācija dalībai skrējienā: http://www.sargs.lv/~/media/Sargs_LV/ZinasLV/2013/07/Lapu_skrejiens_kontakti.ashx

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *